DARRERA HORA

domingo, 10 de enero de 2010

PREVISIÓ PER DIUMENGE 10 DE GENER




Per avui diumenge cal esperar un matí molt assoleiat arreu del País, amb presència d’intervals de núvols al Pirineu i també en alguns punts del litoral de Girona. Aparició d’alguns núvols a les terres de l’Ebre i a l’extrem nordest del País.

A la tarda aniran augmentant els núvols alts arreu del País. Al pirineu hi haurà núvols alternant amb clarianes i al litoral i prelitoral Gironí els núvols baixos aniran en augment. Al voltant del migdia i a primera hora de la tarda es formaran alguns nuclis de precipitació enfront de les costes de Girona que no es pot descartar, tot i que el més probable és que es quedin sobre el mar, que poguéssin arribar a entrar al litoral i donar algun ruixat sobtat.

Els vents seran tot el dia amestralats a totes les zones marítimes a excepció de l’extrem nordest on hi bufarà la Tramuntana. En punts de la Selva i Costa Brava els vents seran variables i de procedència marítima.

Les temperatures mínimes seran més baixes que les de la nit anterior i les màximes molt similars a les registrades ahir.