DARRERA HORA

viernes, 8 de enero de 2010

PREVISIÓ DIVENDRES 9 GENER


Per avui divendres cal esperar un matí encara amb precipitacions a bona part del País que aniran evolucionant de sud cap a nord. A la meitat nord les precipitacions en general seran molt minses i a la meitat sud i al litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona podran tenir una mica més d’entitat tot i que no passaran de ser febles o localment una mica moderades.

A la tarda es començaran a obrir clarianes pel sud i per Ponent i les precipitacions quedaran cada cop més restringides a punts del Pirineu, les rodalies del Montseny, i a punts del litoral de barcelona i sud de Girona. Totes elles molt febles.

La cota de neu, estarà entre els 100-200m a bona part del País, podent baixar puntualment fins i tot a la mateixa linea de mar. Com deia ahir, s’haurà d’anar seguint minut a minut, ja que depenent de com evolucioni la Depresió que ens va afectar ahir de plè i que avui encara ens afectarà de resquitlló, les cotes poden pujar o baixar 100 o 200m respecte les previsions.

Els vents seran tot el dia amestralats a totes les zones marítimes a excepció de l’extrem nordest on hi bufarà la Tramuntana.

Les temperatures mínimes seran similars a les d’ahir i les màximes lleugerement més baixes.