DARRERA HORA

miércoles, 13 de enero de 2010

PREVISIÓ PER DIMECRES 13 DE GENER




Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels força despejats arreu del País amb excepció del Pirineu on encara hi haurà força núvols, en especial a la seva cara nord que fins i tot encara a primeríssima hora podrien deixar anar algun floc de neu. Al nordest del País restes de núvols alts que tendiran a esvaïr-se amb el pas de les hores. També poden aparèixer alguns bancs de núvols baixos a la Catalunya Central i algunes boires en valls i zones enclotades de l’interior i sobretot d’Osona.

A la tarda s’espera que els núvols vagin en augment de sud a nord i de ponent a llevant. Primer augmentaran els núvols alts, després els mitjos, per ja arribat el vespre, quedar els cels ben ennuvolats arreu del País. I és que s’ens apropa una nova perturbació que la pròxima nit ens ha d’afectar i que ens portarà pluges generals a tot el País. Cap a darrera hora de la tarda ja podrien aparèixer les primeres tímides precipitacions per l’extrem sud i algun punt de ponent.

Els vents seran al matí de tramuntana a l’extrem nordest i amestralats a la resta de zones marítimes. A la tarda els vents seran de component entre sud i sudoest a totes les zones.

Les temperatures avui seran més altes, tan les mínimes com les màximes.