DARRERA HORA

viernes, 13 de noviembre de 2009

PRONÒSTIC PEL CAP DE SETMANA


Per a aquest cap de setmana cal esperar que:

El dissabte els cels estiguin entaranyinats per molts núvols alts arreu del País durant tot el dia. De matinada i durant una part del matí, els núvols baixos afectaran zones del litoral i prelitoral central i sud i no es pot descartar que puguin deixar anar alguna roïna insignificant. Cap al vespre, han d’augmentar força els núvols al Pirineu Occidental i Principat d’Andorra i podrien caure algunes dèbils porecipitacions que serien en forma de neu en cotes molt altes. Boires matinals a planes interiors, valls pirinenques i Zones baixes d’Osona.

El diumenge, presència encara de núvols alts en alguns punts del territori, però ja amb moltes més clarianes i presència de sol. A primera hora encara poden quedar força núvols al Pirineu més occidental, que hauran d'anar disminuint amb el pas de les hores. Boires matinals a planes interiors, valls pirinenques i Zones baixes d’Osona.

Els vents tindran predomini de component sud i sudoest tot el cap de setmana a totes les zones marítimes.

Les temperatures força suaus per l’època, especialment les màximes i en especial la jornada de diumenge que és quan més s’enfilaran.