DARRERA HORA

martes, 10 de noviembre de 2009

PREVISIÓ PER DIMARTS 10 DE NOVEMBRE




Per avui dimarts cal esperar un matí amb cels força despejats a la major part del País, però amb un augment progressiu dels núvols per ponent i Pirineu. La majoria d’aquests núvols han de ser de tipus alts i mitjos. També hi podrà haber presència de núvols alts a la meitat nord de la costa.

A la tarda els núvols hauran guanyat ja molt de terreny i els cels aniran tapant-se arreu del País, potser amb algunes clarianes a l’est del País. Els núvols seran de tipus alt i mitg a la meitat est i més compactes cap al sud, Ponent i Pirineu. Es produiran precipitacions al Pirineu Occidental i Principat d’Andorra amb cota de neu pujant progressivament fins als 1600-1800m i també es pot escapar algun ruixadet cap al sud i oest del País. A la resta difícilment apareixeran precipitacions.

Els vents seran al matí de Tramuntana a l’extrem nordest i de mestral a la resta de zones marítimes. A la tarda es manté tot igual, però a La Selva i Costa Brava el vent girarà a component sudest.

Les temperatures mínimes una mica més baixes i les màximes molt similars les d’ahir. La pròxima nit ja s’inicia un ascens de temperatures a alta muntanya, un ascens que s’anirà fent extensiu els pròxims dies a la resta de zones del País.