DARRERA HORA

miércoles, 11 de noviembre de 2009

PREVISIÓ PER DIMECRES 11 DE NOVEMBRE




Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels força despejats a la major part del País amb algunes bandes de núvols alts. Amb el pas de les hores es produirà un augment progressiu dels núvols per ponent i Pirineu. Al Pirineu Occidental i Principat d’Andorra poden anar caient algunes precipitacions que avui sí, hauran d’anar pujant de cota fins a caure per sobre dels 1600-1800m cap al migdia i tarda. Presència d’alguns bancs de boira en alguns punts d’Osona.

A la tarda els núvols hauran guanyat ja molt de terreny i els cels aniran tapant-se arreu del País, tot i que s’aniran alternant amb algunes clarianes. La gran majoria de núvols hauran de ser de tipus alt i mig, a excepció del quadrant nordoest on podran ser una mica més compactes i al Pirineu on podran seguir caient precipitacions fins ben avançada la tarda. Fora del Pirineu, molt difícilment apareixeran precipitacions.

Els vents seran al matí de Tramuntana a l’extrem nordest i de mestral a l’extrem sud i amb predomini de component sudest a la resta de zones. A la tarda, amb el pas de les hores, s’anirà imposant el component sud i sudoest a totes les zones marítimes.

Les temperatures amb tendència a iniciar un ascens que s’anirà consolidant els pròxims dies.