DARRERA HORA

lunes, 30 de noviembre de 2009

PREVISIÓ PER DILLUNS 30 DE NOVEMBRE




Per avui dilluns cal esperar un matí encara a primera hora amb algun ruixat al nordest del País i amb força núvols al Pirineu que a mesura que avancin les hores tornaran a donar nevades que sobretot avui seran més abundants a la cara nord, però que també podran saltar a la cara sud. La cota de neu voltant els 800m aprox. A la resta del País presència d’alguns núvols alts sobretot cap al sud.

A la tarda seguiran les nevades a tot el Pirineu que amb el pas de les hores aniran quedaran més ubicades a la cara nord i a la resta del País aniran apareixent força núvols alts. Independentment, podrà créixer alguna nuvolada en zones de muntanya de l’Interior de Barcelona i Girona i també del centre del País que si el vent permet que arribin a madurar podrien donar alguna gotellada aïllada i de poca importància.

Els vents seran tot el dia amestralats a totes les zones marítimes a excepció de l’extrem nordest del litoral, on al matí els vents seran variables amb predomini d’est-sudest i a la tarda acabarà entrant la tramuntana.

Les temperatures clarament més baixes, tant les mínimes com les màximes.