DARRERA HORA

miércoles, 19 de septiembre de 2012

PREVISIÓ PER DIMECRES 19 DE SETEMBRE






Per avui dimecres s'espera un matí amb cels variables arreu del País. Els núvols podran ser molt més compactes a litoral i prelitoral entre el nord de Tarragona i la Costa Brava i podran anar generant ruixats de distribució irregular la majoria entre febles i moderats, però localment de forta intensitat i acompanyats de tempesta. També podran caure ruixats, en aquest cas febles a la cara nord del Pirineu i zones d'influència.

A la tarda es mantindran els cels variables arreu del País, amb clarianes més evidents cap a ponent i amb núvols segurament ja no tant compactes com al matí al litoral i prelitoral. Seran possibles alguns ruixats cap a l'interior de Girona i nord de Barcelona i també cap a la cara nord del Pirineu. A banda d'això també es podran generar ruixats cap a l'extrem sud del País, que en aquest cas localment encara podrien anar acompanyats d'algun fenomen tempestuós local.

Els vents seran de mestral i tramuntana als dos extrems del litoral amb predomini del xaloc a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindrà la mateixa situació amb entrada de xaloc també cap a l'extrem sud del litoral.

Les temperatures seran més baixes.