DARRERA HORA

lunes, 3 de septiembre de 2012

PREVISIÓ PER DILLUNS 3 DE SETEMBRE





Per avui dilluns s'espera un dia amb cels asserenats a bona part del País amb cels més variables al sector nordest per presència de núvols de tipus mig i alt. Els cels seguiran entre variables i a estones ennuvolats a la cara nord del Pirineu.

A la tarda es mantindran els cels en general asserenats al centre i sud del País. Al sector nordest, comarques de Barcelona i de Girona, es mantindran els cels variables però amb certa tendència a que els núvols es puguin fer fins i tot més importants que els del matí i deixar puntualment els cels força tapats en algunes comarques. Es mantindran també els cels entre variables i ennuvolats a la cara nord del Pirineu i variables a la resta de la serralada.

S'esperen algunes precipitacions a la cara nord del Pirineu, molt disperses i febles al matí, amb tendència a poder-se reforçar un mica al llarg de la tarda i vespre, tot i que sempre de caràcter més aviat feble. També s'espera que avançada la tarda i vespre puguin fer presència algunes febles precipitacions cap a l'est de les comarques Gironines.

Els vents al matí seran de NNO a l'extrem nord del litoral, de NNE a la Costa Brava, de ONO a l'extrem sud i litoral Tarragoní i de OSO al litoral de Barcelona. A la tarda es mantindran el NNO a l'extrem nord i el ONO a l'extrem sud i s'imposarà el SSO al litoal de Barcelona i sud del de Girona i el SSE al de Tarragona.

Les temperatures seran més altes.