DARRERA HORA

martes, 4 de septiembre de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 4 DE SETEMBRE






Per avui dimarts s'espera un matí amb cels asserenats a bona part del País amb alguns núvols prims no massa importants a la meitat nord del País. Els cels seran entre variables i a estones ennuvolats a la cara nord del Pirineu.

A la tarda es mantindran els cels en general asserenats al centre i sud del País i a bona part del litoral i prelitoral. Al Pirineu i Prepirineu central i oriental, així com en alguns punts de l'interior de Girona i nord del prelitoral, poden créixer alguns núvols que deixen els cels a estones variables. Es mantindran també els cels entre variables i ennuvolats a la cara nord del Pirineu.

En general no s'esperen precipitacions si be no es descarta alguna gota a la cara nord del Pirineu. Tampoc es descarta alguna molt feble precipitació avançada la tarda en el sector del Pirineu més oriental.

Els vents al matí seran de NNO a l'extrem nord del litoral, de NNE a la Costa Brava, de ONO a l'extrem sud i litoral Tarragoní i de SSE al litoral de Barcelona. A la tarda es mantindran el NNO a l'extrem nord del litoral i s'imposarà el SSO a la resta de zones marítimes.

Les temperatures seran similars o una mica més altes que les d'ahir dilluns.