DARRERA HORA

lunes, 29 de noviembre de 2010

PREVISIÓ PER DIMECRES 1 DE DESEMBRE





Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels asserenats al centre i sud del País, amb alguns núvols a l'extrem sud causats pel mateix vent. A la meitat nord restes de núvols especialment al quadrant nordoest del País i Pirineu de Lleida encara que també hi haurà cels variables a l'extrem nordest i a la resta del Pirineu. A darrera hora del matí es podrien iniciar algunes nevades al Pirineu de lleida. Malgrat el domini del cel asserenat, cap a migdia podrien créixer sobtadament algunes nuvolades al voltant del Montseny que agafarien camí cap al Maresme i Costa Central. Aquestes nuvolades, en cas de formar-se durarien poca estona degut al vent que les faria viatjar ràpidament i podrien donar precipitació que en la majoria de casos no arribaria a terra(virgues), però que no es pot descartar que localment poguessin donar 4 gotes.

A la tarda, es mantindrien els cels asserenats cap al centre i sud del País i pel que fa a la meitat nord, cels més variables amb algunes nevades febles al Pirineu de Lleida i possibilitat d'algun ruixat a l'Interior de Girona i extrem nordest del País.

La neu al Pirineu cauria a qualsevol cota i a la tarda la cota de neu al nordest estaria sobre uns 600-700m aproximadament.

Els vents seran al matí de tramuntana a l'extrem nord del litoral i entre amestralats i aponentats a la resta del litoral. A la tarda es mantindrà la tramuntana l'extrem nord, bufarà gregal a la Costa Brava i el mestral a la resta de zones marítimes.

Les temperatures avui seran més altes, tant les de primera hora del matí com les màximes. Ara bé, les mínimes del dia es donaran a darrera hora de la jornada.