DARRERA HORA

lunes, 1 de noviembre de 2010

NUVOLADES I NOVA NEVADETA AL RIPOLLÈS

Ahir diumenge tarda, tot pujant al cim de Sant Antoni de més de 1300m d'alçada sobre la població de Camprodon, vaig poder observar aquests cavalls pastorant davant de potents núvols amenaçadors que anaven creixent als seus voltants.




Una miqueta més amunt del camí, en el meu afany per veure de més aprop les potents nuvolades, ja a punt d'arribar al cim, vaig poder veure les muntanyes de Vallter enfarinades per la nevada de la passada matinada.



Aquest era l'aspecte de la Vall de Camprodon, vista ja des de dalt de tot, enfocant cap a les muntanyes de Vallter i amb la població de Llanars al fons de la Vall.



I ara sí, el moment més esperat i que havia estat el motiu de pujar dalt de tot del cim a corre-cuita encara amb el dinar al coll. Les potents nuvolades que creixien sobretot cap a la frontera amb França, enfocant cap a Molló i Coll d'Ares. Fins i tot, si us hi fixeu bé, podeu veure algun intent de mànega a les bases dels núvols que ràpidament eren absorbides altra cop pel propi núvol sense arribar a tocar terra. Aquestes nuvolades van donar en el radar cors vermells a l'altra banda de la frontera, ja en territori francés.