DARRERA HORA

lunes, 16 de agosto de 2010

PREVISIÓ PER DIMECRES 18 D'AGOST





Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels asserenats, potser amb algun núvol baix molt poc important en algun punt del litoral i presència ja d'alguns núvols cap a l'interior i comarques de la meitat nord. A partir de mig matí i migdia, creixeran ràpidament els núvols en punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu i també en d'altres punts de muntanya del Prelitoral i comarques de la meitat nord.

A la tarda, son possibles ruixats i tempestes al Pirineu i Prepirineu central i oriental, més difícil a l'occidental i que amb el pas de les hores podrien avançar cap a d'altres comarques de la meitat nord i fins i tot arribar a fregar ja més desgastades algun tram del litoral de Girona(Selva-Costa Brava). Independentment d'això, a mesura que avanci la tarda, aniran augmentant els núvols baixos per tot el litoral i Prelitoral i arribaran més núvols pel sud i ponent del País. A darrera hora de la tarda podria arribar alguna resta de tempesta del sud de l'Aragó, en forma de ruixats a l'extrem sud del País.

Els vents al matí seran de xaloc a totes les zones marítimes i aniran girant a garbí de cara a la tarda al litoral de Barcelona i Girona, mantenint-se el xaloc als dos extrems del litoral.

Les temperatures seran una mica més altes.