DARRERA HORA

jueves, 26 de agosto de 2010

BENVINGUT DIJOUS 26 D'AGOST

Iniciem nova jornada, avui dijous 26 d'agost. Una jornada que s'inicia amb temperatures encara més altes que ahir a la mateix hora, de l'ordre de dos graus superiors i que a més, pel que fa a les màximes, avui també s'espera que encara tirin més amunt. Pel que f als cels, s'espera un dia molt asserenat aquí a la ciutat, amb arribada d'algunes bandes de núvols alts avançada la tarda.

Aquí teniu aquestes dues imatges de les webcams de Mataró i de Llanars, on podeu veure com es lleva el dia poc abans de les 7h del matí.






Avui per tant, haurem de seguir pendents al nostre País, de l'onada de calor que estem patint. Avui es preveu que la alerta taronja s'amplii a les províncies de Granada, Huelva i Cádiz que s'uniran a les de Sevilla, Córdoba i Jaén que ja ho estaven ahir.

I parlant d'onada de calor, ahir en declaracions als mitjans de comunicació, Ángel Alcazar, portaveu de l'AEMET, va comentar que anem camí de que aquest mes d'agost sigui el més càlid dels darrers 30 anys amb un grau per sobre de la mitjana.

Estarem pendents del mar, perque sembla que aquests darrers dies han augmentat força les meduses a les platges del sud del País Valencià i segons els entesos, la pròxima setmana amb l'entrada de vents del nord i nordoest, es pot donar el cas que es repeteixi el mateix fenòmen a Catalunya.

A nivell internacional, després de que ahir, Frank es convertís en un huracà de categoria 1 i provoqués la mort de 4 persones a Mèxic, avui s'espera que s'allunyi d'aquest país i vagi dirigint-se lentament cap a la Baixa California. N'estarem pendents.

Que passeu un bon dijous!!!