DARRERA HORA

miércoles, 7 de abril de 2010

PREVISIÓ PER DIMECRES 7 D'ABRIL




Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels ennuvolats arreu del País. A mesura que vagi avançant el matí, es poden produir precipitacions en qualsevol punt del País, les més abundants a la meitat nord. A la meitat sud i a Ponent precipitacions més debils i disperses, fins i tot amb zones on no vegin gairebé ni ploure.

A la tarda, els cels seguiran molt ennuvolats arreu del País. Podria obrir-se alguna clariana esporàdica a primera hora de la tarda, però farà de mal fiar, perque és d'esperar que puguin haber ruixats i tempestes a molts punts del País. De ruixats i tempestes en poden caure en qualsevol punt, a destacar però, les comarques Tarragonines que son les que reuneixen les condicions més favorables a la formació de tempestes. Localment alguna d'aquestes tempestes poden tenir certa intensitat i anar acompanyades de calamarsa.

La cota de neu al matí serà d'uns 1500-1600m, baixant al llarg de la tarda cap els 1200m al Pirineu occidental i 1300-1400 a la resta de la serralada.

Els vents seran tot el dia agregalats a totes les zones marítimes a excepció de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, on a partir de primera hora de la tarda entrarà el Mestral.

Les temperatures mínimes pugen i les màximes es queden més curtes.