DARRERA HORA

lunes, 26 de abril de 2010

PREVISIÓ PER DILLUNS 26 D'ABRIL




Per avui dilluns cal esperar un matí força despejat arreu del País amb algun nuvol a la meitat nord del País i alguna boira costanera cap al sud del litoral. A partir de migdia creixeran nuvolades en punts de muntanya de la meitat nord i del prelitoral.

A la tarda, les nuvolades s'aniran fent més gruixudes en zones de muntanya del Pirineu i Prepirineu i podran donar alguns ruixats i tempestes en aquelles zones que amb el pas de les hores poden avançar cap algunes comarques veïnes. No es pot descartar també alguna gotellada en algun punt del prelitoral, però de produir-se seria molt poc important i de curta durada. A darrera hora de la tarda, ja a tocar del vespre, és possible que algun ruixat pugui arribar fins al mateix litoral entre la Costa Brava i el nord del Maresme aproximadament. A la resta del País, cels despejats amb tendència avançada la tarda a anar augmentant els núvols alts. Apareixeran algunes boires costaneres que poden penetrar una mica dins el litoral, més probables al sud del litoral.

Els vents al matí seran de component sudest al litoral de Barcelona i Tarragona i agregalats al litoral Gironí. A la tarda els vents giraran a component sudoest a gairebé tots les zones marítimes, mantenint-se el component sudest a l'extrem sud del litoral.

Les temperatures seran més altes.