DARRERA HORA

jueves, 8 de abril de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 8 D'ABRIL




Per avui dijous cal esperar un matí amb cels ennuvolats al Pirineu i quadrant nordest del País. Al Pirineu occidental i Principat d'Andorra es produiran precipitacions, especialment en la seva cara nord. Al voltant del Montseny, ja a partir de migdia podrien créixer nuvolades prou consistents com per deixar anar algun ruixadet que podria ser més probable de cara a la tarda. Al centre, Ponent i meitat sud del País, els força despejats amb predomini de temps assoleiat. A primera hora son possibles algunes boires o boirines en valls interiors.

A la tarda, els núvols avançaran més i afectaran a més del Pirineu i quadrant nordest, també a molts punts del centre del País i a gairebé tot el litoral. Es mantindran les precipitacions al Pirineu occidental i Principat d'Andorra i es podran produir ruixats en punts de Catalunya Central, Prelitoral Barceloní i rodalies del Montseny. Hi ha força possibilitats que algun d'aquests ruixats pugui arribar a caure en punts del Maresme i La Selva. Els cels seguiran molt despejats a Ponent, interior de Tarragona i extrem sud del País.

Els vents seran al matí de Tramuntana a l'extrem nordest, amestralats a les Terres de l'Ebre i Costa Daurada i variables de procedència marítima als voltants de la Costa Central. A la tarda, és mantindrà la Tramuntana a l'extrem nordest i els vents es faran de component sudest de la Costa Central fins a l'extrem sud del País.

Les temperatures mínimes baixen i les màximes seran més altes.