DARRERA HORA

jueves, 1 de abril de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 1 D'ABRIL




Per avui dijous cal esperar un matí amb força núvols arreu del País, en la seva majoria de tipus alt i mig que deixaran el sol una mic esmorteït i que no haurien de provocar cap mena de precipitació. Al Pirineu i comarques del nordest, aquests núvols seran més compactes i a partir de migdia podrien iniciar-se algunes precipitacions al nord de les comarques Gironines.

A la tarda, cels molt despejats a la meitat sud del País i cels molt ennuvolats al Pirineu i sobretot a les comarques de Girona i nord de Barcelona, on s'espera una tarda de ruixats, preferentment en punts del Pirineu Oriental, comarques interiors de Girona i punts del prelitoral nord de Barcelona, i no es descarta, tot i que es difícil, que algun d'aquest ruixats pugui arribar a fregar algun punt del litoral de Girona i nord de barcelona(Maresme, Selva, sud Costa Brava). A la resta del Pirineu, també son possibles alguns ruixats al llarg de la tarda.

La cota de neu rondarà els 1000-1100m. al Pirineu Occidental i en uns 1200-1300m a les comarques del nordest.

Els vents seran tot el dia de Tramuntana a l'extrem nordest, agregalats a la Costa Brava, amestralats a l'extrem sud i Costa Daurada i variables amb component marítima a la Costa Central, Maresme i La Selva.

Les temperatures avui, seran molt similars a les registrades ahir.