DARRERA HORA

viernes, 5 de febrero de 2010

PREVISIÓ PER DIVENDRES 5 DE FEBRER




Per avui divendres cal esperar un matí encara amb núvols a molts punts del País que amb el pas de les hores han d'anar cada vegada disminuint més. Son possibles alguns ruixadets a primera hora en punts especialment de l'interior i de la meitat nord del País, que ràpidament hauran de desaparèixer. Avançat el matí les clarianes han de ser majoria a gairebé tot el país.

A la tarda els cels hauran quedat despejats a tot el País a excepció d'alguns núvols que hi podrien haber a l'extrem sud i per altra banda al Pirineu més occidental i Principat d'Andorra on els cels estaran força carregats de núvols i fins i tot podrà haber alguna feble precipitació que seria en forma de neu per sobre d'uns 1000m aproximadament, especialment a la seva cara nord.

Els vents al matí seran de Tramuntana a l'extrem nordest i entre amestralats i aponentats a les resta de zones. A la tarda es mantindrà la Tramuntana a l'extrem nordest i els vents aniran girant a components sudest a l'extrem sud i sudoest a la resta de zones marítimes.

Les temperatures seran superiors a les registrades ahir, tant les mínimes com les màximes. Les màximes en alguns punts del litoral i prelitoral podrien disparar-se degut al rescalfament dels vents aponentats.