DARRERA HORA

jueves, 18 de febrero de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 18 DE FEBRER




Per avui dijous cal esperar un matí molt assoleiat a gran part del País, amb intervals de núvols en punt del Pirineu Oriental i punts del nordest i amb arribada a partir de mig matí d'alguns núvols de tipus alt per l'extrem sud del País. No es pot descartar als voltants del migdia i primera hora de la tarda que pugui caure alguna gota en punts del Pirineu Oriental.

A la tarda, s'aniran extenent els núvols de sud a nord i d'est a oest, deixant una tarda molt variable arreu del País. Els núvols a mesura que vagin passant les hores s'aniran fent més compactes i a darrera hora de la tarda, ja podria aparèixer alguna tímida precipitació per les terres de l'Ebre.

Els vents seran al matí de component sudest a totes les zones marítimes i aniran girant a component est al llarg de la tarda i vespre.

Les temperatures seran molt similars a les registrades ahir. Segurament les màximes seran una mica més baixes que les d'ahir en punts de la meitat est i nordest i en canvi, podran ser una mica més elevades en punts de l'interior de Tarragona, sud de Lleida i comarques pròximes de la Catalunya Central.