DARRERA HORA

sábado, 2 de enero de 2010

PREVISIÓ PER DISSABTE 2 DE GENER




Per avui dissabte cal esperar un matí amb cels força despejats a la meitat nord a excepció del Pirineu on poden haber intervals de núvols i clarianes fins i tot amb possibilitat d’algun ruixadet de neu a la seva vessant més occidental. A la meitat sud aparició d’alguns núvols alts que han d’anar a menys amb el pas de les hores.

A la tarda, els cels s’aniran carregant de núvols al Pirineu fins quedar ben ennuvolat. No és descartable algun feble ruixat en aquesta zona. Augment dels núvols a tota la meitat nord del País que s’aniran fent més densos amb el pas de les hores. Avançada la tarda, augment dels núvols baixos al centre i nord del litoral. A la meitat sud del País cels força despejats amb alguns núvols alts en les proximitats del Baix Ebre. La pròxima nit tornen les precipitacions a molts punts del País.

La cota de neu estarà al matí cap als 800m pujant a la tarda a 1000-1200m.

Els vents seran al matí de Tramuntana a l’extrem nordest, agregalats cap a la Costa Brava i amestralats a la resta de zones. A la tarda la situació serà la mateixa exceptuant l’extrem sud on podrà girar a component sudoest.

Les temperatures seran més baixes arreu del País.