DARRERA HORA

miércoles, 20 de enero de 2010

PREVISIÓ PER DIMECRES 20 DE GENER




Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels que s'aniran despejant pel sud, encara amb presència d'alguns núvols alts. A la meitat nord els núvols seran encara bastant abundants i es produiran precipitacions al Pirineu. Presència d'algunes boires o boirines en zones fondes del Pirineu i Osona.

A la tarda, a la meitat sud cels bastant despejats amb presència d'algun núvol alt a l'extrem sud. A la meitat nord els núvols es faran més compactes i hi haurà precipitacions que es podran presentar en qualsevol de les comarques d'aquesta meitat nord.

La cota de neu que al matí rondarà els 1500-1600m, haurà d'anar baixant a la tarda progressivament fins a uns 1000m. aprox.

Els vents seran al matí de tramuntana a l'extrem nordest i amestralats a la resta de zones marítimes, a excepció de punts de La Selva i Costa Brava on poden ser més variables i tenir component més marítim. A la tarda, seguirà bufant el mestral a l'extrem sud i la tramuntana a l'extrem nordest, essent els vents a la resta de zones molt variables, amb predomini d'est i sudest.

Les temperatures mínimes seran molt similars a les registrades ahir i les màximes en general pujaran i ho faran més clarament al litoral i prelitoral .