DARRERA HORA

jueves, 21 de enero de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 21 DE GENER




Per avui dijous cal esperar un matí amb cels força despejats, encara amb força núvols al Pirineu sobretot més occidental, que a primeríssima hora encara podrien deixar anar algun floc de neu a la vessant nord de les muntanyes. Podran aparèixer per l'extrem sud alguns núvols prims. Presència de boires i boirines en zones fondes de l'interior, valls Pirinenques i Catalunya Central, que cap a mig matí, podrien quedar en forma de boira alta o núvols baixos en aquestes zones.

A la tarda, els núvols alts aniran progressant per gran part del País i a darrera hora es podrien fer una mica més espessos. Al Pirineu més oriental i comarques pròximes els núvols podrien ser més compactes, però sense més consequències.

Els vents seran al matí de tramuntana a l'extrem nordest i amestralats a la resta de zones marítimes, a excepció de punts de La Selva i Costa Brava on poden ser més variables i tenir component més marítim. A la tarda, s'anirà imposant el component sud-sudoest a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes similars o una mica més baixes que les registrades ahir.