DARRERA HORA

martes, 26 de enero de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 26 DE GENER




Per avui dimarts cal esperar un matí encara a primera hora amb força núvols a l'extrem nordest, en punts del Pirineu i a l'extrem sud del País, amb clara tendència a anar despejant al llarg del matí-migdia. A l'extrem nordest, probabilitat especialment a primeríssima hora del matí d'alguns ruixats sobre el mar que difícilment arribin a afectar algun punt del litoral Gironí, tot i que no es pot descartar. A la resta del País, cels ja força més despejats encara amb alguna resta de núvols poc importants. Presència d'algunes boires o boirines en zones fondes del Pirineu, centre i interior del País.

A la tarda, predomini de cels força despejats arreu del País amb presència d'alguns núvols alts, aïllats i de poca importància. Augment dels núvols al llarg de la tarda al Pirineu, sobretot al seu vessant més occidental, que no es descarta que cap al vespre puguin donar alguna lleu precipitació en aquella zona.

Els vents seran de Tramuntana a l'extrem nordest, amestralats a l'extrem sud i agregalats a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes seran similars o lleugerament superiors que les registrades ahir degut a la major presència de sol.