DARRERA HORA

jueves, 7 de enero de 2010

PREVISIÓ DIJOUS 7 GENER



Per avui dijous cal esperar un dia molt ennuvolat arreu del País i amb precipitacions que s’iniciaran ja de matinada a molts punts del sud el País i que al llarg del matí s’aniran extenent a la resta del País. Les precipitacions aniran caient tot el dia i podran ser febles al quadrant nordoest, moderades a gran part del País i localment amb forta intensitat en punts del litoral i prelitoral.

La cota de neu, en general, estarà al matí en uns 300-400m del prelitoral endins i entre 500-600m del prelitoral cap al mar. A la tarda-vespre, la cota anirà baixant progressivament fins caure a 100-200m del prelitoral cap endins i a 300-400m del prelitoral cap al mar. Serà a última hora del dia que les cotes encara baixaran més i ja de cara a la matinada les precipitacions podrien ser en forma sòlida a nivell de mar. Tot i així, el tema de les cotes s’haurà d’anar seguint minut a minut, ja que depenent de com evolucioni la Depresió que avui ens estarà afectant, poden pujar o baixar 100 o 200m respecte les previsions.

Els vents seran agregalats a totes les zones marítimes. A darrera hora del dia entrarà la Tramuntana a l’extrem nordest.

Les temperatures seran clarament més baixes que les d’ahir. En especial les màximes.