DARRERA HORA

martes, 19 de junio de 2012

ESCALFAMENT PLANETARI



segons els científics de la NOAA, aquest passat mes de maig, va ser el segon mes de maig més càlid des del 1880, inici dels registres de dades.

Només Austràlia, Alaska i oest Americà es lliuren d'aquesta anomalia positiva de temperatures. Que el planeta s'escalfa és evident.

El que pot passar més enllà d'aquest escalfament ja és un altra debat per que hi ha moltes teories i per tots els gustos. Però el que és evident, és que cada vegada la cosa està més calenta.

I us dic una cosa, això és com quan poses a bullir aigua en un pot. Es va escalfant lentament i visualment no notes canvis. Quan ja és força calenta, comences a veure una bombolleta per aquí(glaciar que retrocedeix), bombolleta per allà(illa que desaparéix), i arriba un moment que de cop i volta l'aigua bull i tot son bombolles i canvia totalment la ´dinàmica d'aquella aigua.

Nosaltres ara estem en el punt aquell de bombolleta per aquí bombolleta per allà.....L'ebullició començarà sobtadament quan menys ens ho esperem. És inminent(a pocs anys vista). I el pitjor de tot és que no sabem quina de totes les teories existents serà la que la natura aplicarà.