DARRERA HORA

lunes, 11 de junio de 2012

PREVISIÓ PER DILLUNS 11 DE JUNY




Per avui dilluns s'espera un matí variable en molts punts del País, especialment meitat nord i meitat est i possiblement amb moltes més estones de sol i amb grans clarianes a ponent i interior de Tarragona. Al llarg del matí podran anar apareixent alguns ruixats aïllats en alguns punts del centre i nord del País. En general seran dispersos i febles.

A la tarda els cels es mantindran entre variables i ennuvolats arreu del País i podran produir-se ruixats gairebé en qualsevol punt del País, essent els més probables al Pirineu, Prepirineu i Prelitoral central i nord tot i que també n'apareixeran a la Catalunya central i molts altres punts de la meitat nord del País. Fins i tot els ruixats podran arribar al mateix litoral. Algun d'aquests ruixats podrà anar acompanyat de tempesta i portar associada calamarsa o pedra.

La cota de neu avui serà notícia al Pirineu per que anirà baixant al llarg de la jornada i cap al pròxim vespre i nit podria arribar a nevar fins i tot per sota dels 2000m al Pirineu més occidental.

Els vents seran al matí entre llevant i xaloc a totes les zones marítimes. A la tarda entrarà la tramuntana a l'extrem nord del litoral i el mestral a l'extrem sud mantenint-se els vents amb predomini de xaloc a la resta del litoral.

Les temperatures seran més baixes.