DARRERA HORA

martes, 12 de junio de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 12 DE JUNY




Per avui dimarts s'espera un matí amb cels asserenats a gairebé tot el País. Quedaran alguns bancs de núvols a l'extrem nordest del País, però a la resta del País cels força asserenats. A partir de migdia creixeran núvols en punts de muntanya de la meitat nord.

A la tarda els cels es faran variables al Pirineu i Prepirineu i comarques del nordest del País. Son possibles ruixats a les comarques de Girona i nord de les de Barcelona. També podran generar-se alguns ruixats en punts del Pirineu i Prepirineu i no es descarta algun fenòmen tempestuós entre el Pirineu Oriental i la serra transversal. A la resta del País s'esperen cels en conjunt força asserenats.

La cota de neu estarà en uns 2000m al Pirineu més occidental i en uns 2200m al més oriental.

Els vents seran tot el dia entre amestralats i aponentats al litoral de Tarragona i Barcelona i entre mitjorn i xaloc al litoral de Girona. Avançada la tarda es reforçarà la tramuntana a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures seran més baixes tot i que pel que fa a les màximes, aquestes podrien ser puntualment més altes en alguns punts de l'est de Tarragona i Barcelona degut al vent.