DARRERA HORA

miércoles, 27 de abril de 2011

SEGUIMENT DE SITUACIÓ DIMECRES 27

Aquest és el mapa de llamps d'ahir dimarts. Déu ni dó quina activitat tempestuosa vam tenir ahir.



Imatge del satèl.lit d'aquest matí en que encara es veuen alguns bancs de núvols baixos en alguns punts amb tendència clara a anar disipant-se.



Avui les tempestes i ruixats no seran ni molt menys tan extensos com ho van ser ahir. Aquesta tarda els ruixats i tempestes seran molt probables en el Pirineu i prepirineu oriental. Independentment també poden sorgir ruixats més locals cap al nord del prelitoral i a la resta de Pirineu i Prepirineu. Els ruixats i tempestes del Pirineu i Prepirineu oriental poden ser localment potents.

Avui la circulació dels ruixats i tempestes serà en general d'oest a est per la qual cosa és molt probable que avançada la tarda i vespre l'activitat del Pirineu oriental pugui acabar afectant d'altres comarques del nordest i potser sense desgastar-se massa ja que coincidirà amb una nova inyecció d'aire fred en alçada. Aquesta nova inyecció d'aire fred, és la que fa pensar que potser al vespre i nit també es puguin formar alguns ruixats i tempestes al litoral Gironí i Barceloní. Ho haurem de seguir!!