DARRERA HORA

miércoles, 27 de abril de 2011

ELS ARBRES ARANYA

Aquestes imatges son del Pakistan de principis d'aquest 2011. Les fortes pluges ue han anat caient al llarg de moltes mesos des de l'any passat, han anegat moltes zones i només han quedat lliures de l'aigua alguns arbres aïllats:




Les aranyes es van veure sorpreses per l'anegament dels terrenys que perdurava molt en el temps i davant l'impossibilitat de tornar als seus nius, van decidir fer-e un nou hàbitat en els arbres.



Les aïgues en el moment de les imatges havien baixat una mica de nivell, però sembla que les aranyes, per por que tornin les fortes pluges ja es queden en els arbres i no sembla ue vulguin marxar. El fullam verd dels arbres queda amagat darrera les inmenses taranyines:



Malgrat poguem pensar que a la gent li pugui molestar aquest fenòmen, res més lluny de la realitat. Els mosquits, molt abundants a la zona, es queden atrapats en les teranyines i no només hi ha hagut una disminució en les picades de mosquit, si nó el que encara és més important: Una disminució dels casos de malària que normalment es transmet a través de les picades dels mosquits.