DARRERA HORA

martes, 3 de agosto de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 12 D'AGOST





Per avui dijous cal esperar un matí amb cels cada vegada més carregats de núvols, especialment a la meitat nord i a la resta del País aniran desfilant núvols que també deixaran un dia entre variable i mig tapat. A partir de mig matí i migdia arrencaran les primeres precipitacions en punts de muntanya de la meitat nord que lentament s'aniran extenent cap a d'altres zones. No es descarta que a d'altres zones del País pugui escapar-se alguna gota o feble ruixat dels núvols que aniran passant.

A la tarda els cels estaran bastant tapats arreu del País, potser encara amb alguna tímida clariana en algun punt del litoral de Barcelona i Tarragona. A la tarda poden caure ruixats i tempestes en qualsevol punt del País sense excepció. Especial atenció a les comarques Gironines, on les precipitacions poden ser de fortes a molt fortes i fer grans acumulacions d'aigua. A l'àrea del litoral de Barcelona i Tarragona segurament serà el darrer lloc on arribin les precipitacions, però també hi arribaran de cara a avançada la tarda o ja al vespre.

Els vents al matí seran de xaloc a totes les zones marítimes. A la tarda entrarà l tramuntana a l'extrem nord del litoral, el gregal a la Costa Brava i seguirà bufant el xaloc a la resta de zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran molt similars a les registrades ahir i les màximes amb tendència a baixar especialment a la meitat nord. La pròxima nit s'imposarà una baixada clara de temperatures arreu de País.