DARRERA HORA

miércoles, 25 de agosto de 2010

BENVINGUT DIMECRES 25 D'AGOST

Iniciem nova jornada, avui dimecres 25 d'agost, amb unes temperatures que continuen essent de ple estiu com si encara estéssim en plena canícula. La temperatura mínima no ha baixat dels 24ºC aquí al barri de Glòries de Barcelona i la màxima, està previst que pugi respecte ahir, tot plegat amb un dia en que ens espera un cel totalment ras tota la jornada i amb domini total i absolut del sol.

Aquí teniu les imatges de poc després de les 9h del matí des de dues webcams del nostre País. La primera és de Cerdanyola i la segona és el Montseny vist des de Can Cervera.




Un dia en el que cal destacar a nivell nacional, que 12 províncies, Almería, Cádiz, Huelva, Jaén, Zaragoza, Ciudad Real, Cuenca, Guadalajara, Toledo, Madrid, Badajoz i La Rioja, estan en alerta groga davant la possibilitat d'assolir temperatures molt altes, fins i tot superiors als 40ºC i dues províncies, Córdova i Sevilla en alerta taronja, ja que sembla poden ser les més castigades per aquesta calorada.

I a nivell internacional, seguirem estant pendents del que pugui passar per la zona del Pacífic Mexicà amb la tempesta tropical Frank, que avui mateix, podria convertir-se en huracà. I com no, seguirem molt pendents també del que pugui passar al sud del Pakistan, on les pluges han de ser persistents els pròxims tres dies i amenacen amb fer desbordar rius i anegar, com no, algunes de les zones més pobres d'aquell País.

Que passeu molt bon dimecres!!!