DARRERA HORA

lunes, 14 de septiembre de 2009

TEMPESTA AL MATÍ A BARCELONA




Després de gairebé dos mesos sense rastre de pluja a la ciutat, aquest matí ens hem llevat amb el cel molt variable i cap a migdia s'han començat a formar grans nuvolades que han acabat desenbocant en una forta tempesta que ha deixat registres d'aigua molt i molt irregulars segons el punt de la ciutat on ens trobéssim.
Aquestes dues imatges les he preses des de Sarrià-Sant Gervasi mirant en direcció est. En la primera imatge, podem veure com en un moment el cel s'ha posat negre com una mala cosa i semblava realment que s'anés a enfonsar.
En la segona imatge, tot i que no s'aprecia en la fotografia, s'obserbaven perfectament els corrents ascendents i descendents dels corrents d'aire dins el núvol. Per una banda es veia com pujaven els núvols cap dalt i per l'altra banda es veien com baixaven. Tot un espectacle.
Les ràfegues de vent s'han fet molt intenses i de repent ha arribat l'aiguat. Llamps, vent, trons i fins i tot una mica de calamarsa en segons quins barris. Al pluviometre que tinc a Glòries, s'hi han recollit 42L. Tota una meravella veient el que ens havia caigut els dos darrers mesos.