DARRERA HORA

jueves, 17 de septiembre de 2009

PREVISIÓ PER DIJOUS 17 DE SETEMBRE




Per avui dijous cal esperar un matí encara bastant estable en general amb augment dels núvols que lentament aniran fent-se més abundants. No és descartable algun primer ruixat en algun punt de la meitat sud.

A mesura que avanci la tarda han d’anar progressant els núvols cap al nord fins quedar els cels molt ennuvolats arreu del País. El mapa de tarda, és molt escandalós però és que no n’hi ha per menys. De fet és un mapa més que de tarda, de vespre i nit. I és que tot i que a la tarda ja podran aparèixer alguns ruixats, serà bastant avançada la tarda i de cara al vespre i nit, que les tempestes podran visitar qualsevol punt del País. A tota la zona del litoral i prelitoral, poden ser de fortes a molt fortes i fins i tot violentes amb formació d’alguna tromba marina i possibilitat d’algun tornado i acumulacions d’aigua molt importants. A la resta del País tempestes i ruixats repartits per tot el territori.

Els vents seran molt variables al matí entre est i sudest. A la tarda, clar domini dels vents de l’est a totes les zones marítimes.

Les temperatures seran similars a les d’ahir, amb una clara baixada de cara al vespre i sobretot pròxima nit i matinada.