DARRERA HORA

martes, 22 de septiembre de 2009

PREVISIÓ PER DIMARTS 22 DE SETEMBRE




Per avui dimarts cal esperar un matí força variable arreu del territori amb presència de núvols alternant amb clarianes, que als voltants del migdia poden començar a deixar alguns ruixats no massa importants, al litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona.

A la tarda s’ha de mantenir la presència de núvols alternant amb clarianes al Pirineu, extrem sud i est del País i a la resta domini del temps majoritàriament assoleiat. Son possibles alguns ruixats febles al Pirineu, més probables al seu vessant occidental. A primera hora de la tarda encara es mantindran els ruixats del litoral i prelitoral de Barcelona i Tarragona, que aniran desapareixent amb el pas de les hores. També apareixeran ja cap a darrera hora de la tarda alguns ruixats a l’extrem sud i ja de cara al vespre-nit al nord del litoral.

Els vents seran al matí de mestral a l’extrem sud i de tramuntana a l’extrem nord, bufant gregal a la resta de zones. A la tarda es mantindrà la tramuntana al nord i bufarà gregal a la resta de zones marítimes.

Les temperatures seran molt similars a les registrades ahir dilluns.