DARRERA HORA

lunes, 28 de septiembre de 2009

EL TEMPS DEL CAP DE SETMANA A CAMPRODON


Aquí teniu un recull d'imatges d'aquest cap de setmana a Camprodon. La veritat que el temps ha estat molt i molt variable. Els cels ha estat constantment alternats pels núvols i les clarianes, ha plogut, ha fet sol, de nit fred i de dia temperatures força suaus.

En aquesta primera imatge de més amunt, ella parla per sí sola. Feia sol, plovia, alternaven els núvols i les clarianes, es sentia algun trò llunyà. Vaja, una meravella.




Aquesta segona imatge ens mostra aquest forma curiosa que poden agafar els núvols de vegades. Per cert, aquest núvol, una hora més tard descarregava una tempesta a les muntanyes que separen el Ripollès de la Garrotxa.


En aquesta tercera imatge podem observar un pileus sobre el cumulonimbus. Realment les forces dels corrents ascendents d'aire dins els núvol havien de ser molt fortes.


I per acabar, veiem la tempesta ja ben formada i per sobre d'ella l'enclusa que es forma quan l núvol, en arribar a certa alçada deixa de creixer verticalment i es veu obligat a desplaçar-se horitzontament.