DARRERA HORA

martes, 15 de septiembre de 2009

PREVISIÓ PER DIMARTS 15 DE SETEMBRE




Per avui dimarts cal esperar un matí amb força núvols a tot el país que alternaran amb clarianes. Aquests núvols seran molt més abundants com més a prop del litoral. Al llarg del matí es poden produir alguns ruixats a qualsevol punt de la costa i algun d’esporàdic en zones de muntanya de la meitat nord. Puntualment, algun d’aquests ruixats del litoral pot anar acompanyat de tempesta i ser localment fort.

A la tarda es podran produir ruixats i tempestes en zones de muntanya de la meitat nord alhora que aniran remitint els ruixats del litoral. Al Pirineu, en els casos que hi apareixi precipitació, aquesta tarda podria ser de neu en cotes no massa superiors als 2000m al Pirineu occidental i central i en el Pirineu més oriental serà un xic més alta.

Els vents seran de mestral al extrem sud del litoral i del nord a l’extrem nordest, amb predomini dels vents agregalats a la resta de zones marítimes. A la tarda vents de component est als dos extrems de la costa i agregalats a la resta de zones marítimes.
Les temperatures més baixes que les d’ahir.