DARRERA HORA

viernes, 5 de octubre de 2012

TENDÈNCIA PRÒXIMS DIES I SETMANA VINENT

Tal com us avançava fa uns dies, aquesta setmana està sent molt tranquila. De fet, us deia fa dies que a finals de setmana i coincidint amb el cap de setmana tindriem un estiuet i així serà.

 Mireu aquest mapa amb aquesta gran borrasca a l'Atlàntic i com emergeix aquesta falca càlida del nord d'Africa en alçada cap a nosaltres, que encara ens estabilitzarà una mica més el temps a casa nostra.





A 1500m d'alçada també emergeix aquesta mena de bombolleta càlida que en abraçarà de ple tot el cap de setmana i principi de la setmana vinent, fent que les temperatures ens recordin més a l'estiu que no pas a la tardor:






Serà a la segona meitat de la setmana vinent, que aquella borrasca Atlàntica passarà a l'història i en el seu lloc s'hi posarà un anticicló. Aquest anticicló es disposarà de tal manera que farà que les masses fresques del nord tinguin certa tendència a baixar cap a nosaltres:






Això provocarà d'una banda un descens marcat de les temperatures i una possible inestabilització progressiva de l'atmosfera de dimecres en endavant i especialment avançada la setmana vinent.






Ho anirem seguint!!