DARRERA HORA

lunes, 22 de octubre de 2012

PREVISIÓ PER DILLUNS 22 D'OCTUBRE



Per avui dilluns s'espera un matí amb cels variables arreu del País, amb cels molts més trencats com més a ponent i en canvi amb cels més carregats al litoral i prelitoral entre el nord de Tarragona i la Costa Brava. En aquestes darreres zones es podran anar reproduint ruixats de curta durada però localment de certa intensitat i fins i tot amb possibilitat d'algun fenòmen tempestuós local.

A la tarda cels més asserenats a les comarques de Lleida i Tarragona i en canvi cels variables al centre i nord del País i amb núvols més compactes cap al Pirineu i Prepirineu central i oriental, zona litoral i prelitoral de Girona i nord de Barcelona així com al nord de la depresió central. En aquestes darreres zones possibilitat de ruixats de curta durada però que localment podrien anar acompanyats de tempesta amb intensitat i amb possibilitat de calamarsa.

Els vents seran tota la jornada de tramuntana a l'extrem nord del litoral, gregal al litoral de Barcelona i Girona i mestral al de Tarragona.

Les temperatures mínimes seran més baixes i les màximes es mantindran estables o en lleuger augment pel que fa a l'interior de Tarragona i sud de Lleida.