DARRERA HORA

viernes, 4 de diciembre de 2009

PREVISIÓ PER DIVENDRES 4 DE DESEMBRE




Per avui divendres cal esperar un matí amb presència de molts núvols alts i mitjos en molts punts del País. A tot el Pirineu es produiran nevades que seran més importants a la seva cara nord però que també podran saltar a la seva cara sud de manera esporàdica. També podran caure alguns ruixats a l’Alt Empordà i potser alguna altra comarca pròxima. La cota de neu hauria de rondar els 1500m, tot i que al Pirineu Occidental podria situar-se localment una mica més avall. Boires a la comarca d’Osona.

A la tarda hauran disminuit els núvols alts i mitjos tot i que encara n’hi haurà alguns repartits arreu del territori, però ja de manera menys important que al matí. La nevada ja quedarà cada vegada més restringida al Pirineu més Occidental i Principat d’Andorra i en la seva cara nord. Podria desenvolupar-se algun núvol al voltant del Montseny sense més consequències.

Els vents seran al matí de tramuntana a l’extrem nordest i de mestral a la resta de zones. A la tarda seguirà bufant tramuntana al nordest i mestral al sud, essent els vents força variables a la resta amb predomini de component est-nordest.

Les temperatures avui seran més baixes. La pròxima nit s’iniciarà una recuperació de temperatures a muntanya, però en canvi en valls i zones enclotades podria acumular-se una mica d’aire fred i ser una mica més baixes.