DARRERA HORA

lunes, 14 de diciembre de 2009

PREVISIÓ PER DILLUNS 14 DE DESEMBRE




Per avui dilluns cal esperar un matí amb precipitacions a la meitat sud del País que seran més abundants com més al sud i també precipitacions al nordest del País i més probables com més a prop del litoral. A la resta del País no s’esperen precipitacions destacables tot i que els cels estaran molt ennuvolats i és possible algun ruixadet poc important en qualsevol moment del dia.

A la tarda, cel ennuvolat arreu del País i les precipitacions aniran quedant restringides a l’extrem sud del País i al litoral i prelitoral de Tarragona, arribant esporàdicament al de Barcelona.

Les cotes de neu tal i com ha quedat finalment col.locada la perturbació seran al matí de 300-400m al nordest, al sud , sud de Lleida, interior de Tarragona, Pirineu i Prepirineu i tot. A la resta del País tot i que podrà començar per sota anirà pujant a 500-700 o fins i tot lleugerament superior. A la tarda les cotes es mantenen si fa no fa igual que al matí, però en momets de xàfeg intens, la cota de neu podria baixar més en zones del litoral i prelitoral de Tarragona i puntualment de Barcelona.

Els vents seran al matí de tramuntana a l’extrem nordest i agregalats a la resta de zones marítimes. A la tarda tramuntana al nordest, mestral al sud i variables amb predomini de component nord-nordest a la resta.

Les temperatures seran molt baixes a tot el País. Ambient de plè hivern.