DARRERA HORA

lunes, 21 de diciembre de 2009

PREVISIÓ PER DILLUNS 21 DE DESEMBRE


Per avui dilluns cal esperar un matí molt ennuvolat arreu del País. Les precipitacions començaran ja de matinada a caure pel sud del País i ràpidament es començaran a extendre cap al centre i nord del País. A l’interior i Catalunya Central en un primer moment es podria veure alguna volva de neu en iniciar-se la precipitació, però ràpidament la cota s’haurà d’enfilar a mig matí-migdia per sobre dels 1000m. A la resta, cota de neu inicial d’uns 600m pujant ràpidament a 1000 a migdia. Al quadrant nordoest i Pirineu més occidental neu en totes les cotes al matí.

Per la tarda les precipitacions començaran a disminuir pel sud, però es mantindran a la resta del País amb tendència que amb el pas de les hores també vagin a menys. Al Pirineu i prepirineu de Lleida les precipitacions es mantindran ben bé fins al vespre. La cota de neu a la meitat sud estarà ja a 1800m i a la meitat nord a 1200, a excepció del quadrant nordoest( Pirineu i Prepirineu de Lleida ) on encara romandrà per sota d’aquesta cota.

El quadrant nordest, altra vegada quedarà una mica al marge d’aquestes precipitacions i possiblement hi hagi punts d’aquesta zona on ni tan sols arribi a caure una sola gota.

Els vents seran al matí del sud-sudoest a totes les zones marítimes imposant-se a la tarda el component sudoest.

Les temperatures seran més altes, tant les mínimes com les màximes.