DARRERA HORA

domingo, 9 de septiembre de 2012

PREVISIÓ PER DIUMENGE 9 DE SETEMBRE







Per avui diumenge s'espera un matí amb cels asserenats en conjunt amb presència però d'alguns núvols en punts especialment de la meitat est del País que haurien d'anar enretirant-se a mesura que avanci el matí. A partir de migdia, ràpid creixement de nuvolades en punts de muntanya de tot el País, en especial Pirineu, Prepirineu i Prelitoral.

A la tarda els cels es faran variables al centre i meitat nord del País, més asserenats a la meitat sud tot i que també amb nuvolades que afectaran punts de muntanya d'aquella zona. Menys núvols cap al litoral malgrat que avançada la tarda també podrien anar en augment.

S'esperen ruixats i tempestes, que s'iniciarien entre el migdia i primera hora de la tarda, en punts del Pirineu, Prepirineu i Prelitoral que amb el pas de les hores podran anar avançant cap a d'altres comarques del centre i meitat nord del País. Cap a la meitat sud és probable algun ruixat en algun punt de muntanya del Prelitoral, zona Prades i Montsant. Cap al litoral en principi no haurien d'arribar les precipitacions a excepció del tram comprès entre el Maresme i el sud de la Costa Brava on és possible que hi pugui arribar la desfeta de les tempestes de la zona del prelitoral nord i interior de Girona. Les precipitacions podran anar acompanyades de fenòmen tempestuós i localment portar associada calamarsa.

Els vents seran tota la jornada de SSE al litoral Tarragoní i de SSO al Barceloní i Gironí.

Les temperatures no experimentaran canvis significatius.