DARRERA HORA

lunes, 10 de septiembre de 2012

PREVISIÓ PER DILLUNS 10 DE SETEMBRE






Per avui dilluns s'espera un matí amb cels asserenats en conjunt amb presència però d'alguns núvols en punts especialment de la meitat est de Girona i Tarragona que haurien d'anar enretirant-se a mesura que avanci el matí. A partir de migdia, ràpid creixement de nuvolades en punts de muntanya del Pirine i Prepirineu i també en d'altres punts de muntanya del País.

A la tarda els cels es faran variables arreu del País amb presència de núvols prims en molts punts però també amb nuvolades que afectaran especialment al Pirineu i Prepirineu i alguns punts del Prelitoral i zones de muntanya de la meitat nord especialment. Avançada la tarda podran augmentar novament els núvols baixos en alguns punts del litoral.

S'esperen ruixats i tempestes, que s'iniciarien entre el migdia i primera hora de la tarda, en punts del Pirineu, Prepirineu, menys extensos i abundants que els de les dues darreres jornades. De forma més dispersa, no es descarta que algun ruixat pugui aparéixer en qualsevol altra punt del centre o meitat nord del País. També podria treure el nas algun ruixat al llarg de la tarda per l'extrem sud del País. Algun fenòmen tempestuós encara podria anar acompanyat localment de calamarsa.

Els vents seran tota la jornada de SSE al litoral Tarragoní i de SSO al Barceloní i Gironí.

Les temperatures no experimentaran canvis significatius.