DARRERA HORA

martes, 16 de noviembre de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 23 DE NOVEMBRE





Per avui dimarts cal esperar un matí molt asserenat arreu del País, només destacant els núvols retinguts a la cara nord del Pirineu que encara podrien deixar caure alguna volveta de neu, algun núvol entre La Selva i la Costa Brava i l'arribada d'agunes tracetes de núvols molt primets pel sud i centre del País. Presència de boires en zones enclotades de l'interior, depresió central i valls pirinenques.

A la tarda es mantindran els cels amb núvols retinguts a la cara nord del Pirineu. Es mantindran els cels força asserenats arreu del País tot i que encara es podran veure algunes traces de núvols molt primets pel centre del País i podran créixer algunes nuvolades entre el Montseny i serra transversal. També podran aparéixer núvols entre l'Alt Maresme i la Costa Brava.

Els vents seran tot el dia de tramuntana a l'extrem nord del litoral, mestral al litoral de Tarragona i Barcelona i pel que fa al litoral comprès entre el nord del Maresme i la Costa Brava, vents variables al matí amb predomini del xaloc i a la tarda vents agregalats.

Les temperatures mínimes son més baixes i les màximes es mantenen molt similars a les registrades ahir.