DARRERA HORA

miércoles, 24 de noviembre de 2010

PREVISIÓ DIJOUS 25 DE NOVEMBRE





Per avui dijous només cal destacar la possibilitat que pugui haber algun núvol al litoral del nord de Barcelona i sud de Girona i l'arribada d'alguns núvols al Pirineu que avançat el matí deixaran els cel variables en aquella zona. Presència d'algun núvol prim poc important a la resta, amb cels molt asserenats. Presència de boires en zones enclotades de l'interior, depresió central i valls pirinenques.

A la tarda es faran més compactes els núvols del Pirineu poden deixar alguna feble precipitació en forma de neu en qualsevol cota en aquella zona. A la resta de la meitat nord cels variables, però amb més clarianes que no pas núvols i a la meitat sud arribada de núvols prims que no han d'impedir que el sol domini la tarda.

Els vents seran al matí amestralats al litoral de Barcelona i Tarragona i de garbí al litoral de Girona. A la tarda es mantindrà el mestral a l'extrem sud, els vents seran entre aponentats i amestralats al litoral de Tarragona i Barcelona i entre aponentats i de garbí al litoral Gironí.

Les temperatures mínimes baixen i les màximes es mantenen molt similars a les registrades ahir.