DARRERA HORA

martes, 28 de septiembre de 2010

DIES DE TRANQUILITAT

Sembla que els pròxims dies els podríem qualificar de dies tranquils meteorològicament parlant.

En quant a la situació general, veiem que aquesta setmana tenim un anticicló a l'oest de les Açores, un altra anticicló cap a Rússia i una gran borrasca cap a sud d'Islàndia. Aquesta situació, no sembla que vulgui canviar massa els pròxims dies i la única cosa que cal comentar és que entre dijous i divendres ens pot passar una linea frontal que faci augmentar una mica l'inestabilitat en algunes comarques.





Les temperatures, fresques la primera meitat de la setmana, especialment les nocturnes. De cara a la segona meitat de la setmana, sembla que s'aniran recuperant, especialment les màximes que podran ser una miqueta càlides de cara al cap de setmana i a les hores centrals del dia. Les nocturnes seguiran sent fresques, però de cara a la segona meitat de setmana, es recuperaran una miqueta.




En quant precipitacions donç, poca cosa destacar. Poquetes precipitacions s'esperen els pròxims dies. Potser entre dijous i divendres n'arribin algunes, fruit del front que ens passarà pel damunt, però de moment, no sembla que ens hagi d'rribar amb massa activitat.




De cara a la setmana que ve, si que es veuen possibilitats d'alguns canvis més importants, però son molt dies els que falten i millor ho comentem més endavant.