DARRERA HORA

lunes, 13 de septiembre de 2010

BENVINGUT DILLUNS 13 DE SETEMBRE DE 2010

Iniciem nova jornada, avui dilluns 13 de setembre de 2010. Un dia que es presenta força tranquil. I és que avui, tot i que hi haurà núvols en alguns punts del litoral, sobretot a la tarda, no s'esperen precipitacions o com a molt, fruit de la mateixa sobresaturació, si que podria caure alguna gota molt local, però en definitiva molt poqueta cosa i si arriba a caure.

Avui comencem fent un cop d'ull a la càmera de Canet de Mar, des d'on podem veure alguns d'aquests núvols que afecten alguns punts del litoral i que de ben segur, a mesura que avanci la jornada s'hauran de fer més importants i més extensos, afectant altres zones del litoral i fins i tot prelitoral.





Ja hem entrat de ple en aquella època d'amplituds tèrmiques notables, sobretot a l'interior i Pirineu. La diferència entre les temperatures mínimes i màximes s'accentua molt, degut a que les mínimes ja baixen amb facilitat per allò de que les nits cada vegada son més llargues i per altra banda, les màximes encara s'enfilen força a les hores centrals del dia, perque el sol encara te prou força. Vaja, que molt de compte amb els constipats que començaran a estar a l'ordre del dia.

Aquí teniu una imatge del meteosat d'aquest matí, on podeu observar clarament aquests núvols baixos sobre el mar i fregant alguns punts del litoral:





Aquest setmana que iniciem, sembla que serà tranquila com a mínim fins dijous, moment en que el temps es començarà a inestabilitzar i segurament la cosa es podria complicar de manera substancial de cara a divendres, tot plegat acompanyat d'una important baixada de temperatures.

Tot això, després de que ahir, "Igor" agafés ja la categoria d'huracà i tot i que es va desplaçant cap a l'oest per l'Atlàntic, de moment no representa cap amenaça en terra ferma. Aquesta pròxima nit, podria agafar molta més força encara. Estarem atents.

Que passeu molt bon dilluns!!!