DARRERA HORA

jueves, 9 de septiembre de 2010

BENVINGUT DIJOUS 9 DE SETEMBRE

Iniciem nova jornada, avui dijous 9 de setembre de 2010. Un dia que es presenta força tranquil, molt similar meteorològicament al que vam tenir ahir, en que gran part del País va tenir cels asserenats amb humitats baixes i en que alguns punts del nordest, van estar dominats pels cels variables i amb alguns ruixadets. Avui, sembla que es repetirà l'història, això sí, amb menys risc de ruixadets, tot i que alguns els haurà.

Avui comencem amb una càmera web que enfoca al poble de Llanars on ja podem veure que es va aixecant el dia amb algun tímid banc de boira al fons i cel bàsicament asserenat.




Voleu recordar la jornada d'abans d'ahir? Sí, el dia de les tempestes. Mireu quin mapa de llamps

24000 descàrregues elèctriques de les quals més de 3500 van impactar al terra. Més de 46 sortides dels bombers de la Generalitat per les afectacions degudes a les tempestes. Avistament d'algun tornado pel Vallès, també alguna mànega prop del litoral. Esclafits sobtats i patacs d'aigua de curta durada però molt intensos. Quin gran dia!!!







Tot això, després de que ahir, es formés la novena tempesta tropical, "Igor" que amb vents sostinguts de 65 km/h es troba al sud de les Illes de Cabo Verde, però ja ha agafat direcció oest camí del continent Americà.

I una bona notícia a nivell nacional. Es dónen per estabilitzats tots els incendis que aquesta nit seguien cremant al País Valencià. De moment han cremat 2500 hectàrees a la província d'Alacant i 2000 més a la província de València. El pitjor de tot és que, la investigació oberta per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, revela que " tot els incendis han estat intencionats". Sense comentaris!!!

Que passeu molt bon dijous!!!!