DARRERA HORA

viernes, 3 de septiembre de 2010

BENVINGUT DIVENDRES 3 DE SETEMBRE

Iniciem nova jornada, divendres 3 de setembre de 2010. Una jornada que aquí, al nostre País es presenta com a molt més estable que els dos darrers dies, amb cels en general força nets de núvols i amb temperatures que inicien un ascens, que ens tornarà a portar a un cap de setmana que ens recordarà que encara estem dins l'estiu. Tot això, a l'espera de que la setmana que vé, l'atmosfera agafi embranzida i prometi força moviment meteorològic.

Avui per començar fem una mirada a la webcam sobre el pont vell de Lleida, on encara que no es veu amb claretat, el cel és asserenat.





Una jornada la d'avui, en que Mèxic és notícia i per partida doble. Per una banda, per les pluges torrencials que afecten aquell País i que ja han causat 7 morts i milers de daminificats. I per una altra banda, després de que ahir coneixéssim la notícia de que al Golf de Mèxic, esclatava una plataforma petrolifera i que a més, es localitzés per la zona una gran taca de petroli sobre el mar. Tot plegat, un altra desastre del que avui estarem atents de la seva evolució.

Tot això, després de que Earl, que per cert, ha baixat de força i torna a tenir categoria 2, avui tocara terra a Carolina del nord i després podria agafar camí cap a Canadà. Ahir les autoritats del EUA ja van manar evacuar 30000 persones de la zona afectada. Aquí teniu una imatge de satel.lit d'ahir dijous, de l'huracà Earl:



Que passeu molt bon divendres!!!!